Bra sexleksaker på semestern

Nu när det är sommar och många har semester vill vi passa på att tipsa om några sexleksaker som kan vara bra att ta med på din semester. Det är ju mycket som ska planeras och fungera under semestern, men har du tänkt igenom hur ditt sexliv fungerar? Stora delar av övriga året påverkas vi av stress och andra faktorer som kan göra att vi helt enkelt inte orkar ha sex i den utsträckning ett sunt förhållande bör ha. Många kanske bara har sex någon gång i veckan, eller i extrema fall kanske bara några gånger per månad. Då är din semester ett bra tillfälle att kicka igång sexlivet igen. Gör man inget under den period man inte har massa krav från arbetet omkring sig, så finns risken att man har sex allt mer sällan. En spiral som bara går neråt.

Se därför till att inte bara ha vanligt ”vardags sex” nu när ni har tid på kvällarna, utan stress att ni måste gå upp tidigt nästa dag. Skaffa lite sköna sexleksaker som blir som nytt syre till ert sexliv så det kan få till en ny gnista och bli spännande igen. Varför inte kosta på er tiden, för det handlar bara om tid, att ha ett långt och skönt förspel. Han kanske kan använda en skön klitorisvibrator på henne samtidigt som han utforskar hennes kropp med händerna, tunga och mun. För resan vill vi rekommendera den bästa klitorisvibratorn som vi hittat på marknaden, och som verkligen uppskattas av våra kunder. Det är RO 80 som finns i färgerna röd och rosa. Den är mycket tyst och liten så den passar bara att packa ner när ni ska iväg på semester. Hon kan samtidigt använda en Tenga som kan simulera känslan av en våt vagina eller varför inte oralsex. Tenga sexleksaker finns i flera olika utföranden där varje modell skapar sin unika känsla.

För att sedan sexet ska bli så långt som möjligt finns fördröjningsmedel som hjälper honom att hålla ut längre. Vill han bli extra hård hittar ni även potensmedel som dels kan göra honom hårdare men även hjälpa honom att behålla erektionen även efter utlösning!

Ha en riktigt skön sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *