Få tjejen att komma

Att få tjejen att komma under samlaget är helt klart ett problem för många killar. Det är mestadels killar och yngre män som har lite problem med att få tjejen att komma av våra mail att döma. Men många tjejer kan ha svårt av olika anledningar att få orgasm när man har sex. Och då frågar sig många ”hur kan jag få tjejen att komma”? Här går vi igenom lite du behöver tänka på för att få din tjej att slappna av och få tid nog för att nå fram till orgasm. Ingenting är omöjligt – alla tjejer kan få orgasm!
Har du det här problemet bör du ställa dig några frågor först…
-Har ni haft något förspel? Sex mår bra av förspel. Handen på hjärtat – man hoppar ofta över det för att bara köra en ”snabbis”. Men då blir det inte någon kvalité sex heller, det ska man inte räkna med utan förspel.
-Hur länge har ni sex innan du själv kommer? Man behöver olika lång tid på sig för att nå fram till klimax, och om du behöver kortare tid på dig bör du kanske fundera ut ett sätt att de henne njutning under en längre tid. Kanske särskilt i de fall då ni hoppat över förspelet.

Förspelets vara eller inte vara – när du vill få tjejen att komma!

Förspel är som sagt en förutsättning för att få kvalité på ert sex, men det är likväl inte alltid nödvändigt att göra det. Men om du ofta kommer innan henne, och söker nyckeln till att få tjejen att komma måste du fixa ett bra och avslappnat förspel. Varför inte stimulera varandra på andra sätt än med penetrering, och fortsätt med det till precis innan du själv kommer. Då får du helt enkelt be henne sluta och enbart du själv fortsätter ge henne tillfredsställelse och gör det tills du får henne att komma! Då har hon redan fått sin första orgasm redan innan ni börjar ha sex, och hon är redan inne i full njutning. Då är nästa steg att fortsätta med sex fram tills du får henne att komma under ert sex.
När hon redan fått sin första orgasm når hon sin nästa snabbare. Om du nu inte kan hålla tillbaka dig själv så länge innan du kommer är ett bra tips att ta hjälp av sexleksaker där en klitorisvibrator gör susen! När hon redan fått sin första orgasm är hon otroligt känslig på klitorisområdet så om ni nu har sex samtidigt som hennes klitoris stimuleras kommer hon ganska snabbt få orgasm nummer två under tiden som ni har sex. När den släppt sitt tag om henne kan du själv passa på att dra dig ur för att förlänga tiden innan du själv kommer. När hon pustat ut lite har också du på så vis köpt dig lite mera tid och ni kan nu fortsätta ha sex igen. Nu är det bara gå vidare mot nästa…

Bästa klitorisvibratorn för orgasm

Den bästa klitorisvibratorn för orgasm är enligt flera undersökningar från den välkända tillverkaren Rocks Off med klitorisvibratorn RO 80 som finns i både rött och rosa. Varför inte skaffa en riktig orgasm maskin till din tjej som kan få henne att komma om och om igen. Den är både tyst och effektiv vilket gör att hon inte störs av tråkiga surrande ljud från vibratorn. Den är dessutom tyst och smidig så både du och hon kan växla om att hålla den mot klitoris beroende på vilken ställning vi använder. Vi har alltid klitorisvibrator RO 80 i lager för omgående leverans. Den kommer hjälpa dig att få tjejen att komma, om och om igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *