Nyheter

G-punktsvibrator

G-punktsvibrator i läckert silverskimrande utförande. Reglerbar hastighet på såväl den roterande som den vibrerande delen – mycket bra fart i vibrationen. vibratorKlassiskt kaninformad klitoriskittlare, och extra plus för de sköna, mjuka lustknottrorna på g-punktstoppen som hamnar direkt på g-punkten genom sin storlek och design. Perfekt för både dig som söker efter g-punkten och för dig som vet var du har den men vill ha ett bra redskap att stimulera den effektivt och SAMTIDIGT för vibrationer till klitoris från den lilla klitoriskittlaren (som kan böjas undan om man enbart vill stimulera g-punkten).

g-punktsvibratorSå söker du efter sexleksaker för G-punkten kan du sluta leta. Det här är den bästa g-punktsvibratorn och nummer ett bland sexleksaker för g-punkten genom att den stimulerar både g-punkt och klitoris samtidigt och har en lyxig design!

Köp produkten online
G punktsvibrator

 

 

Vad gör du för sexlivet?

Alla vill väl ha ett bra sexliv, det är nog ganska mänskligt. Många som lever som par tappar efter en tid lite av det sex ska gå ut på, nämligen både njutning och spänning. Sex övergår till en nödvändig rutin som rullar på i vardagen och efter en tid har man kanske bara sex någon gång i veckan. Nästan som ett tvång på lördagen, och dessutom kanske oftast under en och samma tid. Låt säga mellan 22-23. Så är det självklart inte i alla förhållanden. Skillnaden är att den som inte har det så här, har engagerat sig i att utveckla sexlivet på ett eller annat sätt för att behålla spänningen. För det måste då och då få vara lite spännande att ha sex även om man delat säg de sista 10, 20 eller kanske 30 åren. Har man inte ett aktivt sexliv finns det troligen slitningar också i förhållandet. I så fall kanske man ska tänka tillbaka på när slitningarna började rulla in i förhållandet. Antagligen i samband med att sexlivet blev avslaget. Det vanligast sättet att tillföra spänning är att plocka in sexleksaker då och då i sexlivet. Här kan en och annan, ofta mannen, mena att kvinnan är emot sexleksaker. Då lever hon kanske i en tid så sexleksaker var en stenhård pinne av plast. Då är nog inte vårt hetaste tips att slänga fram just en dildo. Det finns andra sexleksaker, det behöver inte alls vara en dildo. En klitorisvibrator är däremot en jättebra inkörsport för att få henne att förstå att moderna sexleksaker levererar njutning med kvalité. En njutning man inte kan uppnå på egen hand.

Efter att hon fått känna på hur många orgasmer hon plötsligt kan hinna med när ni har sex, kommer hon inte vara motsträvig för att ta in andra sexleksaker efter en stund. Då vet hon plötsligt vad moderna sexleksaker från idag kan leverera!

Få tjejen att komma

Att få tjejen att komma under samlaget är helt klart ett problem för många killar. Det är mestadels killar och yngre män som har lite problem med att få tjejen att komma av våra mail att döma. Men många tjejer kan ha svårt av olika anledningar att få orgasm när man har sex. Och då frågar sig många ”hur kan jag få tjejen att komma”? Här går vi igenom lite du behöver tänka på för att få din tjej att slappna av och få tid nog för att nå fram till orgasm. Ingenting är omöjligt – alla tjejer kan få orgasm!
Har du det här problemet bör du ställa dig några frågor först…
-Har ni haft något förspel? Sex mår bra av förspel. Handen på hjärtat – man hoppar ofta över det för att bara köra en ”snabbis”. Men då blir det inte någon kvalité sex heller, det ska man inte räkna med utan förspel.
-Hur länge har ni sex innan du själv kommer? Man behöver olika lång tid på sig för att nå fram till klimax, och om du behöver kortare tid på dig bör du kanske fundera ut ett sätt att de henne njutning under en längre tid. Kanske särskilt i de fall då ni hoppat över förspelet.

Förspelets vara eller inte vara – när du vill få tjejen att komma!

Förspel är som sagt en förutsättning för att få kvalité på ert sex, men det är likväl inte alltid nödvändigt att göra det. Men om du ofta kommer innan henne, och söker nyckeln till att få tjejen att komma måste du fixa ett bra och avslappnat förspel. Varför inte stimulera varandra på andra sätt än med penetrering, och fortsätt med det till precis innan du själv kommer. Då får du helt enkelt be henne sluta och enbart du själv fortsätter ge henne tillfredsställelse och gör det tills du får henne att komma! Då har hon redan fått sin första orgasm redan innan ni börjar ha sex, och hon är redan inne i full njutning. Då är nästa steg att fortsätta med sex fram tills du får henne att komma under ert sex.
När hon redan fått sin första orgasm når hon sin nästa snabbare. Om du nu inte kan hålla tillbaka dig själv så länge innan du kommer är ett bra tips att ta hjälp av sexleksaker där en klitorisvibrator gör susen! När hon redan fått sin första orgasm är hon otroligt känslig på klitorisområdet så om ni nu har sex samtidigt som hennes klitoris stimuleras kommer hon ganska snabbt få orgasm nummer två under tiden som ni har sex. När den släppt sitt tag om henne kan du själv passa på att dra dig ur för att förlänga tiden innan du själv kommer. När hon pustat ut lite har också du på så vis köpt dig lite mera tid och ni kan nu fortsätta ha sex igen. Nu är det bara gå vidare mot nästa…

Bästa klitorisvibratorn för orgasm

Den bästa klitorisvibratorn för orgasm är enligt flera undersökningar från den välkända tillverkaren Rocks Off med klitorisvibratorn RO 80 som finns i både rött och rosa. Varför inte skaffa en riktig orgasm maskin till din tjej som kan få henne att komma om och om igen. Den är både tyst och effektiv vilket gör att hon inte störs av tråkiga surrande ljud från vibratorn. Den är dessutom tyst och smidig så både du och hon kan växla om att hålla den mot klitoris beroende på vilken ställning vi använder. Vi har alltid klitorisvibrator RO 80 i lager för omgående leverans. Den kommer hjälpa dig att få tjejen att komma, om och om igen!

Bra sexleksaker på semestern

Nu när det är sommar och många har semester vill vi passa på att tipsa om några sexleksaker som kan vara bra att ta med på din semester. Det är ju mycket som ska planeras och fungera under semestern, men har du tänkt igenom hur ditt sexliv fungerar? Stora delar av övriga året påverkas vi av stress och andra faktorer som kan göra att vi helt enkelt inte orkar ha sex i den utsträckning ett sunt förhållande bör ha. Många kanske bara har sex någon gång i veckan, eller i extrema fall kanske bara några gånger per månad. Då är din semester ett bra tillfälle att kicka igång sexlivet igen. Gör man inget under den period man inte har massa krav från arbetet omkring sig, så finns risken att man har sex allt mer sällan. En spiral som bara går neråt.

Se därför till att inte bara ha vanligt ”vardags sex” nu när ni har tid på kvällarna, utan stress att ni måste gå upp tidigt nästa dag. Skaffa lite sköna sexleksaker som blir som nytt syre till ert sexliv så det kan få till en ny gnista och bli spännande igen. Varför inte kosta på er tiden, för det handlar bara om tid, att ha ett långt och skönt förspel. Han kanske kan använda en skön klitorisvibrator på henne samtidigt som han utforskar hennes kropp med händerna, tunga och mun. För resan vill vi rekommendera den bästa klitorisvibratorn som vi hittat på marknaden, och som verkligen uppskattas av våra kunder. Det är RO 80 som finns i färgerna röd och rosa. Den är mycket tyst och liten så den passar bara att packa ner när ni ska iväg på semester. Hon kan samtidigt använda en Tenga som kan simulera känslan av en våt vagina eller varför inte oralsex. Tenga sexleksaker finns i flera olika utföranden där varje modell skapar sin unika känsla.

För att sedan sexet ska bli så långt som möjligt finns fördröjningsmedel som hjälper honom att hålla ut längre. Vill han bli extra hård hittar ni även potensmedel som dels kan göra honom hårdare men även hjälpa honom att behålla erektionen även efter utlösning!

Ha en riktigt skön sommar!

Vilka sexleksaker passar mig bäst?

Sexleksaker finns i diverse material, former och storlekar -något för alla smaker! Det är framförallt längd och diameter eller omkrets på produkten som avgör om den kommer att falla i din smak.

Sexleksakens material och utformning är en annan faktor som är avgörande om du kommer bli nöjd med produkten. Vi har sexleksaker i diverse material; mjuk och följsam Jelly till hård och glatt plast eller varför inte glas? Formerna på stavarna är idag näst intill obegränsade och utformade för att nå maximal stimulans. En avgörande faktor för alla typer av stavar är att använda ett bra glidmedel.
Silikonbaserat glidmedel är jättebra och skönt när man har sex, men absolut inte ihop med sexleksaker. Många sexleksaker är gjorda av silikon, och använder man ett glidmedel som innehåller silikon så kommer sexleksaken att förstöras. Silikon löser nämligen upp annat silikon.
Använd därför enbart vattenbaserat glidmedel när sexleksaker är med i leken!

Flera av sexleksakerna är vattenresistenta eller vattentäta. Men det är skillnad på vattenresistent och vattentät. En vattentät sexleksak fungerar både i duschen och badkaret, medan en vattenresistent enbart fungerar i duschen.

Vad ska jag köpa för glidmedel

Glidmedel finns i två utföranden hos oss, både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel.
Ett silikonbaserat glidmedel ger ett överlägset glid men ska samtidigt undvikas ihop med sexleksaker, då det finns risk att sexleksaker av silikon tar skada av silikonbaserat glidmedel.
Ett vattenbaserat glidmedel fungerar perfekt ihop med sexleksaker och har fördelen att det torkar efter en stund och därmed aldrig lämnar några fläckar. Nackdelen med vattenbaserat glid är att det inte ger lika långvarigt glid, men istället kan man ta på lite mera om det nu skulle behövas.

Skickar ni helt diskret?

Vi skickar med vanliga bruna kartonger som de flesta andra postorderföretag använder. Det finns inga logotyper eller något annat på kartongen, och avsändare är enbart angiven med en box-adress som inte går att spåra. Det står självklart inte heller något om vad det är för innehåll i paketet.

Kommer jag få massa reklam efter beställningen i brevlådan?

Absolut inte. Efter din beställning skickar vi inget mera. Dina adressuppgifter lämnar vi inte ut till tredje part. När ni fått ditt paket hör du inget mera ifrån oss. Vi arbetar med full diskretion!

Hur snabbt levereras produkterna?

Vi har ett helt eget lager och skickar normalt din beställning direkt.

Ta hand om sexleksakerna

Vi säljer bara sexleksaker av hög kvalité och med en skön och enkel funktion som ger njutning. Det finns en uppsjö av tillverkare av sexleksaker på marknaden, och alla vill sälja. Vår butik sålde till en början enbart Tengas egna sexleksaker, men med tiden fick vi fler och fler frågor om varför vi inte hade andra typer av sexleksaker, som man kunde beställa när man ändå köpte en Tenga. Vi lyssnade på våra kunder och spanade av marknaden och granskade tillverkarna. Vi hade ändå en egen första bra grund i vår butik med Tenga sexleksaker, så vi behövde inte stressa utan kunde ta tid på oss att välja just för att slippa få in skräp i vår butik.
Nu mera hittar du det mesta av sexleksaker hos oss men bara de av hög kvalité!

Håll koll på batterier!

Efter användning av sexleksaker bör du ta ur batterierna eftersom de har en tendens att laddas ur och bli dåliga, eller till och med börja läcka batterisyra som snabbt förstör sexleksaken.
Sexleksaker som exempelvis Rabbits drar ganska mycket batteri eftersom de har flera funktioner som styrs av flera motorer. Grund tipset är att köpa uppladdningsbara batterier.

Ibland går det hett till

Om man märker att vibratorn börjar bli varm bör man helst stänga av den en stund så att den får svalna – ibland kan det ju gå hett till… Precis som med alla motorer som får jobba hårt under en längre tid bör de få svalna ibland för att inte skadas av överhettning.

Extra varsamhet med vattentäta sexleksaker

För att en vattentät sexleksak ska förbli vattentät måste batterilocket vara ordentligt åtskruvat och gummipackningen måste få god kontakt så inget vatten kommer in.
Öppna inte batterilocket innan sexleksaken torkat, annars finns risk att det kommer in fukt och rost kan bildas.
När du använt din vattentäta sexleksak färdigt i vattnet kan det vara bra att öppna batterilocket och låta det vara av tills den torkat helt och ingen fukt finns kvar.

Olika glidmedel

Använd glidmedel! Även om du inte anser dig ha några problem med det egna glidet, bör du i alla fall testa att använda glidmedel. Glidmedel gör själva penetrationen lättare oavsett om det gäller penetration av en penis eller sexleksaker och det efterföljande hela sexet blir mera avslappnat och njutningsfullt.
Materialet som många sexleksaker är gjorda av -jelly, silikon och latex ger ganska hög friktion varför glidmedel absolut bör användas ihop med sexleksaker.

Vattenbaserade glidmedel fungerar alltid och efter sexet torkar det snabbt och ”försvinner” utan något kladd. Vattenbaserat glidmedel fungerar alltid ihop med kondomer och sexleksaker.

Silikonbaserade glidmedel ger ett överlägset och långvarigt glid. Silikonbaserat glidmedel fungerar perfekt både vid vaginala och anala samlag.
Silikonbaserat glidmedel bör inte användas ihop med sexleksaker, då de ibland kan ge skador på sexleksakernas material.

Tenga egg Spider

Ny revolutionerande produkt! Öppna EGGet och njut av din bästa orgasm någonsin! Dessa små skönheter är elastiska och passar alla. Applicera bara medföljande glidmedel till den mjuka insidan och förbered dig på den ultimata ”ready-to-go-RIGHT-NOW” orgasmen!
tenga-egg-spider
EGGen är fullständigt förslutna i ena änden och har ett mönster som täcker hela penisen.
När du är klar är det bara att skölja ur och lägga tillbaka den i sin förpackning -redo att användas igen!

Wavy – består av en vågig insida som levererar otroliga vågor av sensation!

Ta med sexleksaker på resan? -Ha de i fickan eller göm dem i en äggförpackning!

Tenga egg wavy

Ny revolutionerande produkt! Öppna EGGet och njut av din bästa orgasm någonsin! Dessa små skönheter är elastiska och passar alla. Applicera bara medföljande glidmedel till den mjuka insidan och förbered dig på den ultimata ”ready-to-go-RIGHT-NOW” orgasmen!

EGGen är fullständigt förslutna i ena änden och har ett mönster som täcker hela penisen.
När du är klar är det bara att skölja ur och lägga tillbaka den i sin förpackning -redo att användas igen!

Wavy – består av en vågig insida som levererar otroliga vågor av sensation!

Ta med sexleksaker på resan? -Ha de i fickan eller göm dem i en äggförpackning!

Tenga Egg Clicker

Ny revolutionerande produkt! Öppna EGGet och njut av din bästa orgasm någonsin! Dessa små skönheter är elastiska och passar alla. Applicera bara medföljande glidmedel till den mjuka insidan och förbered dig på den ultimata ”ready-to-go-RIGHT-NOW” orgasmen!

EGGen är fullständigt förslutna i ena änden och har ett mönster som täcker hela penisen.
När du är klar är det bara att skölja ur och lägga tillbaka den i sin förpackning -redo att användas igen!

Clicker – erbjuder ett mönster av knölar och knutar som kommer att leverera ett överflöd av stimulation!

Ta med sexleksaker på resan? -Ha de i fickan eller göm dem i en äggförpackning! Möjligheterna är oändliga!