Vilka sexleksaker passar mig bäst?

Sexleksaker finns i diverse material, former och storlekar -något för alla smaker! Det är framförallt längd och diameter eller omkrets på produkten som avgör om den kommer att falla i din smak.

Sexleksakens material och utformning är en annan faktor som är avgörande om du kommer bli nöjd med produkten. Vi har sexleksaker i diverse material; mjuk och följsam Jelly till hård och glatt plast eller varför inte glas? Formerna på stavarna är idag näst intill obegränsade och utformade för att nå maximal stimulans. En avgörande faktor för alla typer av stavar är att använda ett bra glidmedel.
Silikonbaserat glidmedel är jättebra och skönt när man har sex, men absolut inte ihop med sexleksaker. Många sexleksaker är gjorda av silikon, och använder man ett glidmedel som innehåller silikon så kommer sexleksaken att förstöras. Silikon löser nämligen upp annat silikon.
Använd därför enbart vattenbaserat glidmedel när sexleksaker är med i leken!

Flera av sexleksakerna är vattenresistenta eller vattentäta. Men det är skillnad på vattenresistent och vattentät. En vattentät sexleksak fungerar både i duschen och badkaret, medan en vattenresistent enbart fungerar i duschen.

Vad ska jag köpa för glidmedel

Glidmedel finns i två utföranden hos oss, både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel.
Ett silikonbaserat glidmedel ger ett överlägset glid men ska samtidigt undvikas ihop med sexleksaker, då det finns risk att sexleksaker av silikon tar skada av silikonbaserat glidmedel.
Ett vattenbaserat glidmedel fungerar perfekt ihop med sexleksaker och har fördelen att det torkar efter en stund och därmed aldrig lämnar några fläckar. Nackdelen med vattenbaserat glid är att det inte ger lika långvarigt glid, men istället kan man ta på lite mera om det nu skulle behövas.

Skickar ni helt diskret?

Vi skickar med vanliga bruna kartonger som de flesta andra postorderföretag använder. Det finns inga logotyper eller något annat på kartongen, och avsändare är enbart angiven med en box-adress som inte går att spåra. Det står självklart inte heller något om vad det är för innehåll i paketet.

Kommer jag få massa reklam efter beställningen i brevlådan?

Absolut inte. Efter din beställning skickar vi inget mera. Dina adressuppgifter lämnar vi inte ut till tredje part. När ni fått ditt paket hör du inget mera ifrån oss. Vi arbetar med full diskretion!

Hur snabbt levereras produkterna?

Vi har ett helt eget lager och skickar normalt din beställning direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *